» Правила прийому

Правила прийому

1. Запис на обстеження

проводиться адміністраторами центру, за телефонами : (0352) 22 43 70, моб. тел.: (097) 546 61 82 (київстар), (066) 686 45 79 (мтс).

2. Для проходження обстеження

необхідно зареєструватися у адміністратора, заповнити інформаційну згоду, щоб надати лікарю всю необхідну інформацію, з метою виключення ризиків завдання шкоди вашому здоров’ю та уникнення дефектів візуалізації.

3. Після того як Вас запросять на обстеження

Ви маєте передати медичному персоналу направлення(наявність направлення не обов’язково) та попередні результати обстеженнь. Також Вам потрібно розповісти свої основні скарги та історію захворювання кількома реченнями, які обдумайте завчасно.

4. Час процедури

в середньому займає від 30 хвилин до 1 години залежно від ділянки обстеження, при цьому потрібно намагатися лежати нерухомо, оскільки від цього залежить якість знімків. (Ви можете заздалегідь уточнити тривалість вашого сканування у працівників Центру).

5. Обстеження дітей

Діти до 12 років потребують седації або наркозу (під постійним наглядом дитячого лікаря-анестезіолога)

6. Результати обстеження

Ви можете отримати протягом 72 год. з моменту обстеження. Пацієнту на руки видається письмовий висновок спеціаліста, дані всього обстеження у форматі dicom на електронному носії (CD/DVD), плівка з найбільш інформативними зображеннями. За необхідності можлива консультація лікаря-рентгенолога за результатами обстеження.

 

Будьте терпеливі – інколи може трапитися так, що Вам доведеться зачекати. Ваша терплячість може врятувати життя пацієнтів, яким необхідна термінова діагностика.