» Медичний Центр «ГЕМО МЕДИКА ТЕРНОПІЛЬ»

Медичний Центр «ГЕМО МЕДИКА ТЕРНОПІЛЬ»

Медичний Центр «ГЕМО МЕДИКА ТЕРНОПІЛЬ» почав функціонувати на базі Тернопільської психоневрологічної лікарні у жовтні 2013 року.

Діяльність Центру спрямована на надання діагностичних послуг на сучасному високопольному 1.5 тесловому магнітно - резонансному томографі «Siemens Magnetom Аvanto» з передовою TIM технологією. Ця найдосконаліша і потужна магнітно-резонансна система в галузі 1,5 теслових сканерів. Лідер за якістю зображень, клінічних можливостей і швидкості магнітно - резонансних досліджень. За допомогою унікальної TIM технології, наш Центр може працювати на принципово вищому рівні, як за якістю одержуваних діагностичних зображень, так і по спектру вирішуваних клінічних завдань.

До роботи у центрі залучені кваліфіковані спеціалісти, які проходили навчання у кращих клініках України, та беруть активну участь як у міжнародних так і в українських конференціях щодо підвищення своєї кваліфікації.

Перевагами Медичного Центру «ГЕМО МЕДИКА ТЕРНОПІЛЬ» є :

1. Якісне зображення - використання TIM+DOT технологій, які є новітніми передовими розробками компанії Siemens і відповідають світовим вимогам у сфері сучасної діагностики.

2. Швидкість сканування - безперервний рух столу та безшовне сканування без необхідності змінювати котушки дозволяє виконувати найскладніші сканування за мінімальний час.

3. Висока точність дослідження - висока потужність градієнта й однорідність магнітного поля дозволяють проводити обстеження найвищої точності.

4. Аудіокомфорт - спеціально розроблені градієнтні котушки та ефективне розташування магніту дозволяють знизити звуковий дискомфорт для пацієнта на 98%.

5. Широкий спектр обстежень - висока функціональність апарату уможливлює діагностику захворювань головного мозку, хребта, суглобів, судин, органів черевної порожнини, заочеревинного простору, малого тазу, а також усіх видів ангіографій.

6. Комфорт пацієнта - низьке розташування столу (всього 47 см) робить його доступним для пацієнтів із обмеженими фізичними можливостями. Можливість двостороннього розташування під час сканування дозволяє виконувати сканування пацієнтів, які страждають на клаустрофобію. Несуча здатність столу дозволяє обстежити пацієнтів вагою до 120 кг.

 

  • Реєстраційні документи